divendres, 4 de juny de 2021

HEM ANAT AL PARC DE LES OLORS 04.06.21

Tornem a ser aquí per explicar-vos com ens ha anat aquesta setmana.

Volem començar ensenyant-vos el "pati de dalt". Gairebé no hi anem mai, però és tan divertit fer la croqueta damunt la gespa que ara hi voldrem anar moltes vegades.Aquesta setmana hem ensenyat a tota l'escola que estem parlant de les herbes aromàtiques en el nostre projecte. Hem pintat unes tasses fumejants precioses i volem animar a tothom a tastar infusions.
A la classe hem tocat, olorat i tastat algunes plantes aromàtiques. Vam preparar unes infusions amb aigua calenta i després les vam poder provar. Cadascú va fer un tastet de les que va voler i molts les van tastar totes, fins i tot van repetir.
ENGLISH TIME
Ara que ja ve el bon temps, hem parlat de quin és el nostre favourite ice cream(gelat). Cada nen/a deia quin gelat li agradava més. Després hem explicat un conte on parlava de diferents menjars i havíem de dir si ens agradava o no. 
A continuació hem escoltat la cançó Who took the cookie i hem fet el joc per saber qui tenia la galeta. Després ens hem anat preguntant per la classe si algú de nosaltres la tenia. Aquí us deixem la cançó. 


I per acabar hem ensenyat el conte Jack and the beanstalk. La propera setmana farem moltes activitats relacionades amb aquest conte. See you next week!

FEM PSICO!
A les estones de Psicomotricitat i Música anem repassant el ball de final de curs: ritme, coordinació i memòria! Aquí teniu un tastet de com van els assajos. 


L'HORA DE FER MÚSICA
Hem parlat de la durada del so a partir de la cançó "Cau la pluja", l'hem cantat i picat i hem dibuixat sons llargs i curts.
LA NOSTRA EXCURSIÓ 

Esperàvem amb moltes ganes l'excursió al Parc de les Olors. Ja sabíem que no era un parc amb tobogans i gronxadors sinó un parc amb moltíssimes plantes aromàtiques. Només arribar ja vam començar a descobrir plantes, olors i també insectes!
Vam aprendre quines propietats té la lavanda i vam preparar un saquet d'olor per portar a casa. Ara sabem relaxar-nos fregant lavanda amb les mans i olorant la seva fragància.
Vam passejar per tot el parc i vam aprendre que hi ha plantes que utilitzem per cuinar i també que hi ha flors que es poden menjar. 
Vam aprendre que si traiem un esqueix d'una planta mare, en creixerà un fill que podrem plantar quan ja li hagin crescut les arrels. També vam plantar una menta petitona per portar a casa.
I no només vam aprendre moltes coses, també vam passar-ho molt bé jugant al bosc, al circuit de troncs i donant menjar a les cabres.
Va ser un dia genial!!!
Us deixem aquí un bon recull de fotografies de la nostra excursió.

Fins aviat! Gaudiu del cap de setmana!
ACABANT EL CURS 11.06.21

  Hola a tothom! Se'ns acaba el curs i aquests dies ja anem acabant feines per preparar àlbums, però tot i això encara estem ben actius ...