divendres, 28 de maig de 2021

UN MUNT D'OLORS 28.05.21

 

Tornem a ser aquí per explicar-vos més activitats dels ELEFANTS.

L'ABECEDARI

Ja coneixem totes les lletres de l'abecedari i ens agrada cantar la cançó de Damaris Gelabert mentre busquem les lletres en les nostres capses. Sempre trobem les lletres que necessitem per confegir les paraules que volem. Mireu com posem el nom d'algunes verdures.

Ho fem tan bé que després ens mereixem ballar una estona!


Cançó de l'abecedari


L'HORT

Les plantes de l'hort continuen creixent. Amb el Quimet continuem cuidant-les i regant-les.

Si voleu ballar una estona, cliqueu la cançó. A la classe ens ho passem molt bé ballant!

Cançó de l'espantaocells

ELS JOCS MATEMÀTICS

Ja són les darreres estones d'aquest curs que podrem jugar amb els Jocs Matemàtics i volem aprofitar aquestes estones per poder-ne gaudir i així aprendre molt.
ENGLISH TIME

Continuem treballant l'estructura: Do you like? Yes, I do/No, I don't. Per a reforçar aquesta estructura hem escoltat aquesta cançó i hem anat fent gestos.

 Després un nen/a sortia a la pissarra i ens ensenyava una fruita o hortalissa i preguntava a algun company: Do you like banana?

Després hem fet una feineta de comptar cireres(cherries) i relacionar-ho amb els número corresponent. 

Finalment, hem jugat a un memory de fruites a la pissarra digital tàctil. Us el deixem per si voleu jugar a casa. 


BINGO FRUITS


STEAMGLISH

A l'aula STEAM hem jugat amb les peces de LEGO muntant moltes coses. Hem comprovat quins vagons baixen més de pressa per les rampes i hem vist com funcionen alguns engranatges.

També hem pogut programar les Bee-bots per anar a la floristeria, a l'estació o al lloc que triàvem de la ciutat de la làmina.
A la part d'English hem explicat el conte : The enormous carrot i l'hem representat. La Teacher ens l' explicava amb unes làmines i  després nosaltres  fèiem de personatges i estiràvem i estiràvem (pull) per  veure si teníem força per treure la carrot 🥕🥕🥕
Finalment ho hem aconseguit💪💪💪😊😊😊.
Aquí us deixem una versió del conte.Després hem fet una manualitat: una carrot 🥕.Per acabar hem fet un joc a la pantalla tàctil. Havíem de plantar el que el monkey ens deia i després de posar-hi terra i aigua... creixia el nostre hort. Us deixem l'enllaç per si voleu jugar a casa.L'HORA DE FER MÚSICA
Aquesta setmana hem repassat el nom dels instruments de l'aula de música i hem fet un joc per grups on havíem d'endevinar quin sonava.
També hem recordat les cançons que hem après aquest curs i hem fet un joc de reconèixer amb els ulls tapats sons aguts, greus, forts, mig-forts i fluixos. 

Seguim practicant la dansa de final de curs: "La polca de les pedretes". 

JOCS LINGÜÍSTICS
En aquesta estona fem jocs variats, tots ells amb l'objectiu de millorar l'expressió oral: el vocabulari, la dicció, l'estructura de les frases, l'atenció i la memòria.

Juguem al "Memory", al "Veig, veig", a representar historietes, a descriure i endevinar fruites i verdures, expliquem què veiem en una làmina o un conte, pensem amb quin so comencen diferents paraules, ...PARLEM PELS DESCOSITS

Ara sí, ja hem parlat pels descosits tots els ELEFANTS. Ens ha agradat molt parlar i escoltar totes les exposicions. Ara hem vist les habitacions de tots els nostres amics i amigues. 
Fins divendres que ve!!!

Recordeu que el dimarts estrenem el mes de juny amb la nostra sortida!  Anirem al Parc de les Olors a passar un dia envoltats de plantes!
Dilluns 31 no cal que porteu el xandall de l'escola per fer PSICOMOTRICITAT, el necessitarem per l'excursió de dimarts. Podeu portar roba còmoda per fer esport. ACABANT EL CURS 11.06.21

  Hola a tothom! Se'ns acaba el curs i aquests dies ja anem acabant feines per preparar àlbums, però tot i això encara estem ben actius ...