divendres, 23 d’abril de 2021

SANT JORDI, ESTEM DE CELEBRACIÓ! 23/4/21

Felicitats a tots els Jordi i Jordines !!!

Aquesta setmana l'hem dedicat sobretot a preparar la celebració de la diada de Sant Jordi, però també hem continuat fent altres activitats.

Hem après un poema i ho hem fet rapidíssim, tenim memòria d'elefant. 🐘🐘🐘🐘🐘

Us hem preparat una rosa de paper amb molta il·lusió. Hem pogut pintar amb aquarel·les i també amb els dits. Embrutar-nos les mans de pintura és divertit!Ens agrada molt escoltar la llegenda de Sant Jordi i dibuixar-la després. Us ensenyem els nostres dibuixos i si voleu també podeu escoltar-la i cantar-la. Als ELEFANTS ens agrada tant que volem repetir sempre. Us deixem aquí l'enllaç d'aquesta cançó.
Ja sabeu que ens agraden molt els contes. Aquesta setmana cada dia n'hem explicat un de nou a la classe. Tenim una biblioteca especial de SANT JORDI, amb un munt de contes que ens ha deixat  la biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua. Passem bones estones mirant aquests contes. 


STEAMGLISH

Com que la setmana passada vam explicar el conte del quadrat (square). Aquesta setmana hem explicat el conte del cercle en anglès (circle), aprofitant que hem fet petits cercles per fer la manualitat que després us explicarem. 

Hem anat per la classe buscant objectes que tinguessin aquesta forma, els hem comptat i hem dit com es diuen en anglès. 
Hem fet una manualitat sobre el conte The very hungry caterpillar. Hem dibuixat una fulla (leaf), l'hem retallat i després li hem fet foradets que representaven el que s'havia menjat l'erugueta. També hem retallat tires de papers de color verd (green) i les hem enganxat tot fent cercles (circle) fent-la caminar. 
ENGLISH TIME

Amb els objectes de menjar que tenim a la cuineta de la classe, hem anat mirant com es deien, de quin color eren, ... Després hem revisat aquesta estructura: My favourite food is.. i hem fet un dibuix.

També hem cantat aquesta cançó: I like to eat.FEM PSICO!
Aquesta setmana hem recreat el món de Sant Jordi a la sala de psicomotricitat. Hem fet relleus saltant obstacles i fent veure que érem cavalleres i cavallers. Després, per grups hem construït tres castells amb peces i hem jugat amb llistons per fer cavalls, espases i teles per disfressar-nos. L'HORA DE FER MÚSICA
Aquests dies hem après cançons de Sant Jordi, la que més ens agrada és "Sant Jordi arriba" de la Dàmaris Gelabert.

També ens agrada "Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac" de J.M.Pagán.

Aquesta setmana hem tingut la sort d'escoltar a la Naiara i a la Daniela Parlant pels Descosits. Ens han explicat les seves habitacions amb molts detalls. Gràcies per aquestes exposicions.
I finalment divendres hem pogut celebrar SANT JORDI.  Al matí hem seguit a la pantalla de la classe l'entrega de premis dels concursos de dracs i roses,  dels Jocs Florals i també d'altres premis fora de l'escola. Hem aplaudit ben fort a tothom i volem felicitar a totes les classes perquè ens ha agradat molt tot el que han fet i hem pogut veure exposat a l'entrada de l'escola.
A la tarda ens ho hem passat molt bé amb el taller de contes, fent jocs al pati i amb les ombres xineses de la llegenda de SANT JORDI.

Us desitgem un bon cap de setmana ple de contes i roses de Sant Jordi!   🌹🌹🌹🌹


ENDEVINA ENDEVINETA 14/5/21

Un divendres més ple de coses per explicar-vos! Mireu quin hort més especial que ens ha preparat la CRIS. Ens agrada tant que l'hem ampl...