divendres, 19 de març de 2021

SENYALS I MÉS SENYALS!!! 19.03.21

Ara que estem acabant el projecte dels MITJANS DE TRANSPORT i ja hem descobert moltes coses, volem saber com alguns d'aquests vehicles han de circular pels nostres carrers. Hem observat molts senyals de trànsit i els hem classificat. Ara sabem que la seva forma i color ens indica què volen dir. A la classe, després d'haver investigat els senyals de trànsit, hem jugat amb els cotxes i els senyals que ens van portar els Reis. Ara ens expliquem quins senyals veiem pel carrer o la carretera.


Un senyal lluminós que ens agrada especialment és el semàfor. Sabem molt bé què ens diu amb els seus llums de colors i mireu com els hem dibuixat!
A, E, I, O, U. Mireu com coneixem les vocals. Ara estem molt atents per escoltar bé les paraules i descobrir quina vocal tenen. No és tan fàcil com us penseu!

Ja ens atrevim a escriure alguna paraula sense copiar-la.
Aquesta setmana també hem aprofitat per fer activitats a l'aire lliure. Estem repassant molt els números perquè volem avançar i aprendre'n més. Ens hem dictat números els uns als altres mirant que tothom els fes bé.FEM PSICO!
Hem practicat a botar pilotes de bàsquet. Hi ha qui ho té força dominat, però a d'altres ens costa controlar la pilota i picar amb suficient força perquè reboti. Seguirem practicant.

L'HORA DE FER MÚSICA
Aquesta setmana hem fet un dictat de sons forts i fluixos. Abans, però, ens hem entrenat a fer cargols petits i grans, que és com representem la intensitat del so. 


ENGLISH  TIME
Ara que s'apropa la Pasqua (Easter), estem aprenent vocabulari i cançons.
L'altre dia vam observar diferents ous de xocolata que havia portat la teacher, vam dir la mida i el color. 
Després de veure i escoltar un conte de Pasqua, hem volgut fer el nostre ou tot practicant diferents traços. 

La setmana vinent us portarem una sorpresa que estem fent. Ahh i farem un joc de buscar ous de xocolata i ens els podrem emportar a casa!!!
Que divertit!
Us deixem una cançó que hem fet seguint les seves accions i el conte de l'ou de pasqua. Ja veureu la sorpresa que hi ha a dins(Inside the Easter egg). 

SONG 
                    INSIDE THE EASTER EGG STORYLa setmana que ve ja us explicarem com acabem el projecte.

SABEU QUI HA ARRIBAT? 16.04.21

No sabeu qui ha arribat? Mireu les nostres cares de  SORPRESA   i també els somriures i les rialles. Segur que ho heu endevinat, ha arribat ...