divendres, 26 de març de 2021

ARRIBEN LES VACANCES. HAPPY EASTER !!! 26/03/21

Hola famílies,
Dilluns vam començar fent una rotllana al suro per explicar el nostre cap de setmana. Cada un ha explicat el què ha fet i després hem fet un joc d'esbrinar qui ha fet què. 
També vam donar la benvinguda a la Primavera cantant aquesta cançó i parlant del que passa en aquesta estació.Hem gaudit molt de l'estona del conte ja que vam explicar el conte de la Casa dels Ratolins. Vam veure on vivien i vam escoltar moltes aventures. Quina bona estona que hem passat junts!


Aquesta setmana hem acabat el projecte dels MITJANS DE TRANSPORT.
Hem portat a casa un àlbum amb les nostres feines i així podrem explicar-vos tot el que hem anat aprenent mentre investigàvem.
Aprofitant el sol de la primavera hem jugat al pati adaptant el joc de TERRA, MAR I AIRE al nostre projecte. Quan un ELEFANT deia un mitjà de transport, havíem de pensar si era terrestre, marítim o aeri i saltar ràpidament a la terra, al mar o a l'aire. 


ENGLISH TIME AND STEAMGLISH

Durant la setmana hem anat fent diferent activitats relacionades amb Pasqua. Hem fet traços dins d'un ou de Pasqua, hem cantat cançons, hem explicat contes, ...Després de practicar els traços, hem fet el nostre EASTER EGG amb ceres i aquarel.les. Era molt màgic veure com pintant amb aquarel.les a sobre de les ceres, es veien tots els traços fets. 
Ja veureu que macos que ens han quedat. Hem fet aquesta manualitat a STEAMGLISH perquè  puguem posar-hi a dins els ous de xocolata que hem trobat fent Easter egg hunt. Aquest és un joc on la teacher  ha amagat els ous de xocolata pel pati petit i nosaltres els havíem de buscar. També hem fet una mica de robòtica amb l'estora de la ciutat. Hi ha una carretera i diferents botigues. Havíem d'ajudar a l'abelleta a arribar a la botiga que nosaltres volíem. Era una mica complicat perquè li havíem de donar ordes per anar endavant, endarrere i girar cap als dos costats. 
FEM PSICO!

Hem continuat practicant la coordinació amb pilotes. Qui la sap llençar a l'aire i agafar-la sense que caigui al terra? Qui la sap botar amb dues mans? I amb una?
També hem construït circuits amb les peces toves. Sembla fàcil però ens hem de posar d'acord i cedir peces als altres companys... Després sí, equilibri i endavant!
L'HORA DE FER MÚSICA

Hem recordat les cançons que hem après durant aquest temps cantant amb els micròfons. Aquesta activitat ens enCANTA!

I si voleu cantar i ballar a casa com ho hem fet a l'escola, cliqueu aquí sota i a bellugar-se!Acabem el trimestre amb una sortida al parc. Hem gaudit d'un matí fantàstic tots junts i hem pogut fer una cloenda molt especial del nostre projecte circulant pel Parc de Trànsit. 
També hem anat a veure l'arbre que vam plantar i l'hem regat una mica.


HAPPY EASTER!!! 🐔🐣🐤🐥🥚🥚🐰🐇🐇🐇

SABEU QUI HA ARRIBAT? 16.04.21

No sabeu qui ha arribat? Mireu les nostres cares de  SORPRESA   i també els somriures i les rialles. Segur que ho heu endevinat, ha arribat ...