divendres, 19 de febrer de 2021

TORNEM ALS MITJANS DE TRANSPORT 19.02.21

 Hola a tothom,

Després de la setmana de gresca amb el Carnestoltes, hem tornat a la feina!

Aquests dies hem pintat carreteres pels mitjans de transport terrestres i n'hem dibuixat molts i molt bonics per posar-los en aquestes carreteres. Ho hem fet amb diverses tècniques plàstiques, amb la nostra habilitat i  la nostra creativitat.Algun dia ja ha començat a fer bon temps i hem pogut jugar al pati sense jaqueta! Com que ens agrada el sol i estar a l'aire lliure hem aprofitat alguna estona per dibuixar a les pissarres del terrat de l'hort quan anàvem a regar i mirar com estan les nostres plantes. De moment les veiem molt maques i esperem veure-les créixer aviat.


Hem parlat molt sobre els mitjans de transport. També hem descobert on hem d'anar per pujar-hi i sabem que si volem anar en tren, cal anar a una estació, per pujar a un avió anirem a l'aeroport,...

Ja veieu que anem descobrint moltes coses. Volem aprendre a escriure el nom d'aquests mitjans de transport que tant ens agraden. De vegades ja sabem amb quina lletra comencen!
Estem aprofitant molt bé tots els contes que ens va deixar la Biblioteca de Santa Perpètua per aprendre sobre el nostre projecte i per gaudir d'històries precioses. Els ELEFANTS us poden explicar l'aventura del PESOLET perquè els va agradar molt el seu conte.La setmana vinent volem descobrir com funcionen els mitjans de transport i amb quina energia ho fan. Si en parleu a casa, segur que dilluns els ELEFANTS explicaran moltes coses a la classe.

ENGLISH TIME

La teacher li va deixar feinetes a l'Anna M. i hem revisat aquelles cançons i vocabulari dels mitjans de transport que havíem començat a treballar. Hem fet una fitxa de relacionar el mitjà de transport amb el lloc per on es desplaça. Aquí teniu algunes imatges.  

MÚSICA

Aquesta setmana ha començat el temps de la Vella Quaresma, les set setmanes que hi ha fins a setmana santa. Per això estem aprenent la seva cançó i ja li hem tallat la primera cama.Amb mocadors de colors hem fet trens musicals que seguien el ritme lent-normal-ràpid i passaven per dins un túnel si sonaven sons greus o passaven per dalt una muntanya alta si sonaven sons aguts.També hem escoltat un fragment del "Vals del Danubi blau", una música amb ritme ternari i diferents intensitats (fort, mig fort, fluix) que hem seguit fent moure els mocadors.JOCS LINGÜÍSTICS

Hem jugat al bingo dels mitjans de transport escoltant els diferents sons enregistrats, i això ens ha permès parlar en petit grup sobre el que estem aprenent d'aquest projecte.
Bon cap de setmana!BRUM BRUM, TUU TUUU... 05.03.21

Tornem a ser aquí per explicar-vos un munt de coses. Sovint anem a veure les plantes de l'hort per cuidar-les, regar-les i veure el seu ...