divendres, 12 de febrer de 2021

SETMANA DE CARNESTOLTES 12.02.21

 Ja ha arribat la setmana que estàvem esperant!

La del CARNESTOLTES.

Cada dia seguim les seves ordres. Quan ens trobem al matí gairebé no ens coneixem perquè ens veiem diferents, però és molt divertit. Ballem una bona estona i sempre acabem amb una mica de set.

Us volem ensenyar com hem seguit totes les ordres. Mireu que guapes i guapos estem!

DILLUNS AMB ROBA DESCOORDINADA O DEL REVÉS!
DIMARTS BEN DESPENTINATS I AMB CABELLS I/O UNGLES PINTATS!

DIMECRES ESPORTISTES BEN EQUIPATS! DIJOUS AMB PIJAMA!
I després de ballar, a dormir!

Mireu quina sorpresa a l'hora del pati. Estàvem jugant quan hem vist com corrien el Carnestoltes i la Carnestoltetes fugint dels homes de negre. Nosaltres hem cridat ben fort que són uns avorrits i que volem FESTA.
El CARNESTOLTES va passar pel passadís i va entrar a la nostra classe. No us podeu imaginar com ens ho vam trobar tot de desordenat. Vam riure molt i després ho vam recollir la mar de bé.
Tota la setmana hem ballat molt, però hi ha una música que és la més especial perquè és la del CARNESTOLTES.
ENGLISH TIME

Com que era una setmana molt esbojarrada... a anglès també hem fet jocs i hem saltat cap al color i el mitjà de transport que ens deia la teacher. Us deixem algunes fotos. I finalment ... DIVENDRES ens hem pogut disfressar  del que hem volgut. Visca la imaginació!

Els tres homes de negre no han pogut evitar que a l'hora del pati celebréssim la Festa de Carnestoltes. Malgrat no poder fer la tradicional rua hem ballat i hem jugat amb globus!  
Després de tanta festa, haurem de descansar el cap de setmana!

              🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘


BRUM BRUM, TUU TUUU... 05.03.21

Tornem a ser aquí per explicar-vos un munt de coses. Sovint anem a veure les plantes de l'hort per cuidar-les, regar-les i veure el seu ...