divendres, 15 de gener de 2021

TORNEM A TROBAR-NOS 15.01.21

Ens tornem a trobar després de les Festes de Nadal i estrenem un 2021 amb il·lusió i esperances.

Els ELEFANTS hem començat el trimestre contents i contentes de tornar-nos a veure i sobretot amb moltes ganes d'explicar-nos un munt de coses que hem fet tots aquests dies de vacances. Per això cada matí se'ns allarga l'estona del BON DIA a la nostra rotllana, però és que tenim molt per explicar.
Els REIS també han passat per l'escola. Devien llegir molt bé la nostra carta i segur que els va agradar! El dilluns vam trobar els regals al pati i totes i tots volíem desembolicar els paquets!

Mireu com ens ho vam passar de bé jugant amb tot el que ens van portar.

Aquest any hem pogut experimentar el fred de l'hivern. Mirant i fent conversa amb una làmina a la classe hem compartit tot allò que sabem de l'hivern i també algú ha explicat que va veure nevar, un altre que sap que a casa dels avis ha nevat molt,... Vaja, ja veieu que els ELEFANTS estem molt informats del que passa.

Després de la nostra conversa hem pensat paraules relacionades amb l'HIVERN i que ens agradaria escriure. Tothom estava molt atent i després hem copiat algunes d'aquestes paraules amb molta concentració.

Ho hem fet tan bé que després n'hem posat algunes al mural del passadís.


No us penseu que ens hem oblidat del Sr. Marcel·lí. Hem pintat i punxat unes paneres de pa ben boniques i també hem fet pans i barres de pa amb ceres per posar-les dins. Segur que així el Sr. Marcel·lí ens tornarà a enviar alguna cosa per continuar aprenent sobre el seu ofici.

ENGLISH TIME
Hello everybody and happy new year. Aquesta setmana hem parlat de la joguina(toy) preferida que ens havien portat els three wise men(els Reis de l'Orient).
Després aprofitant que ha arribat l'hivern i fa fred, hem treballat vocabulari de la roba d'hivern i una cançó d'un ninot de neu.
Us deixem el vídeo del vocabulari i la cançó del ninot de neu.
Enjoy it!

FEM PSICO!

A l'aula de psicomotricitat hem fet una cursa on havíem de córrer, saltar amb sacs, cèrcols, passar per un túnel, fer equilibris,... tot demostrant les nostres habilitats motrius. 

També hem jugat a bàsquet amb la cistella i les pilotes noves que ens han portat els Reis. Ens encanta! És més baixa que les altres i ara sí que arribem bé a encistellar!


L'HORA DE FER MÚSICA

Aquesta setmana hem baixat a l'aula de música utilitzant un ascensor transparent que funciona amb una flauta d'èmbol: puja i baixa segons si el so és ascendent o descendent. Voleu provar de fer sonar l'ascensor i descobrir si puja o baixa? Cliqueu aquí

Ens encanta moure'ns seguint el ritme de diferents músiques lliurement per l'aula. Ràpid-lent-normal? Escolteu-les:

Chaloupée

Pinball Music

Zydeko

Base de rap

També hem fet sessió de karaoke, recordant algunes de les cançons que hem après durant el curs: "Mireu allà dalt", "M'he comprat un elefant", "Twist del nas gelat", "El tió", ... Ens acomiadem d'aquesta primera setmana amb molts 😘😘😘😘
BON ESTIU !!!! 22.06.21

  Avui hem celebrat el final del curs amb un bon esmorzar, les danses i molta emoció! Ara que arriben les vacances amb el sol, la platja, la...