divendres, 13 de novembre de 2020

CUIDEM ELS ELEFANTS! 13.11.20

Hola de nou famílies,

Aquesta setmana hem investigat una mica més sobre el problema de la caça furtiva dels elefants, hem descobert que els elefants estan en perill d'extinció! La situació dels elefants al món és molt greu!! 

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/els-elefants-de-lafrica-en-perill/video/5490493/

Però també hi ha llocs on els cuiden i els consideren molt importants:

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/hospital-delefants-a-lindia/video/5800474/

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/dia-de-lelefant/video/3999610/ 

Què podem fer nosaltres?

* No comprar cap producte fet amb ivori.

* Fer una donació a una ONG que protegeixi els elefants. 

* Preguntar al Zoo si fan alguna tasca en favor de la seva conservació.


Hem agafat els pinzells i hem fet d'artistes pintant la selva en la que ens agradaria que els elefants estiguessin tranquils:
 
JOCS MATEMÀTICS

Aquesta setmana hem fet diferents jocs amb elements de la natura per treballar les matemàtiques de manera manipulativa.També hem treballat les formes geomètriques amb els blocs lògics. Primer en rotllana hem observat el seu color, forma (cercle/triangle/quadrat/rectangle), tamany (petit/mitjà/gran), tacte (dur/tou, gruixut/prim). I després, en grupets, hem construït lliurement amb aquest material. 
 
ENGLISH TIME

Aquesta setmana han aparegut dos titelles: en Simon i la Kirsty. Els hi hem preguntat "what's your name?" i hem representat un diàleg. Hem fet els nostres titelles per poder practicar a casa. També hem pogut fer jocs per saber si és: boy or  girl. 
Escolteu la cançó What's your name, podeu representar-la!:Hem escoltat un conte on el Simon i la Kristy van a l'escola. D'aquesta manera ens ha ajudat a introduir vocabulari de la classe: pencil, book, pencil case, sharpener, eraser, glue, crayon, scissors, pen, school back. 

Ens hem posat en rotllana on hi havia tot aquest material i la teacher ens anava dient la paraula i nosaltres havíem d'agafar l'objecte que ella deia. 

També hem cantat aquesta cançó:Amb la pissarra digital hem fet aquest joc:
See you next week!

FEM PSICO!

Els elefants aquesta setmana ens hem trobat un circuit nou i hem treballat molt la nostra agilitat. Hem tingut cura del material i hem estat pendents d'ajudar aquells companys que ho necessitaven.I fins aquí el blog d'avui. Que tingueu un bon cap de setmana.

PETONS D'ELEFANT!!
ADÉU, ORELLETES! 20.11.20

Hola famílies, aquesta setmana hem tingut una GRAN SORPRESA: el cosí de l'Orelletes, en  Trompa , va arribar a la nostra classe. Fa temp...