divendres, 23 d’octubre de 2020

INVESTIGADORS SENSORIALS - 23.10.20

Hola de nou, famílies!

Aquesta setmana l'Orelletes ens ha fet arribar uns ullals petits, quina passada! Els hem estat observant, tocant, i no teníem clar de quin material estaven fets: 

. De plastilina? "No, perquè és tova" van dir molts.

. De vidre? "Sí, perquè al picar sona a vidre" deia la Giulia. "No, que es trencarien quan lluiten amb un altre elefant" deia el Bernat.

. De fusta?

. De gel? "No, que es desfà i es converteix en aigua" deia l'Eder.

. "De huesos!" va dir la Daniella

Vam quedar que ho preguntaríem a les famílies. I al dia següent el Bernat ens va comunicar que eren fets de "marfil". Bé! Quantes coses boniques es fan amb aquest material... però no volem que matin elefants per aconseguir el seu ivori!

Hem aprofitat per fer el joc del Toca-toca amb diferents objectes, esbrinar-los i parlar de quin material estan fets.  Hi havia: una olla, cullerots, gots, instruments, un cd, robeta de les nines, plastilina, un peluix ... Ha estat molt divertit!

També hem fet d'artistes: hem transformat les nostres mans en bonics elefants. Primer calia estampar les mans en un full, quines pessigolles!Al pati ens encanta jugar al Pica-paret. Tots quiets!

A la PDI hem jugat a disfressar a un nen i a una nena. Aquest és l'enllaç per si voleu tornar-hi a jugar a casa: https://clic.xtec.cat/projects/carnaval9/jclic.js/index.html

I aquí podeu veure altres activitats que hem fet durant la setmana:FEM PSICO!

Aquesta setmana hem parlat dels jocs i que no tots són de competició. Ens podem trobar amb jocs cooperatius, jocs de presentació, jocs per treballar conceptes en equip...

També ens hem trobat un circuit diferent on hem pogut compartir estones ben relaxades amb els nostres companys.També anem treballant les parts del cos. Us deixem l'enllaç per si teniu una estona a casa i ho voleu fer! ÉS L'HORA DE FER MÚSICA!

Ara que dansem molt bé la  cançó de la Castanyera ens hem posat a aprendre la del Marrameu. Ballem  en parelles i és molt divertit. Ja queda poc per dansar-les el dia de la Castanyada!
JOCS LINGÜÍSTICS

Qui no ens ha dit alguna vegada un secret? A qui li diríem els nostres? Partint de la història de tres nens que fan un viatge per l'univers, els Elefants hem parlat dels secrets i de a qui els hi podem dir. Hem vist que quan ens diem un secret parlem fluixet i a cau d'orella, canviant el nostre to de veu. Quants tons de veu som capaços de fer?ENGLISH TIME

Hem continuat aprenent característiques dels elefants i repassant aquelles paraules que ja vam aprendre: trunk, tusks..

A través dels vídeos podem escoltar vocabulari en anglès  i així aprendre més coses dels elefants.Ahh i com que arriba Halloween i és una festa anglosaxona, hem aprés vocabulari i cançons d'aquesta festivitat. Mireu mireu: 
La propera setmana serà molt divertida perquè farem activitats de la Castanyada i de ben segur que tindrem moltes sorpreses, nosaltres ja ens estem preparant i amb els nostres companys de la classe dels Esquirols i Xais hem fet un mural molt bonic a l' entrada. Us convidem a què el vingueu a veure des de la porta de vidre, ens ha quedat preciós.

Abraçades d'elefants!!!


BON ESTIU !!!! 22.06.21

  Avui hem celebrat el final del curs amb un bon esmorzar, les danses i molta emoció! Ara que arriben les vacances amb el sol, la platja, la...