divendres, 18 de setembre de 2020

Cap a escola, Elefants! 18.09.20

Hola famílies!!

Per fi hem tornat a l'escola després de tants mesos! Els Elefants estem contents, emocionats de retrobar-nos i, malgrat totes les normes sanitàries, el fet de veure'ns, jugar i compartir estones és un plaer.
Ens hem fet grans i això s'ha notat en l'entrada dels matins, més tranquil.la i amb la confiança de conéixer l'espai. Tenim quatre amics nous: l'Iker, el Gerard, la Valentina i la Naiara. S'estan adaptant molt bé i juguem tots junts. Aquests som el grup d'Elefants:Aquests dies hem estat recordant que hem de fer cada dia per mantenir a ratlla aquest virus tan pesat: saludar-nos amb el colze, netejar-nos sovint les mans, utilitzar la mascareta en espais comuns, no estornudar a la mà, i cada matí prendre'ns la temperatura. També estem fent jocs de coneixença, aprenent cançons, anem assentant les rutines diàries de: trobada, activitats, esmorzar, propostes de joc, pati, dinar,  sortides, ... I hem acabat el mural de la classe fent els estels de la cançó "Mireu allà dalt".Us animem a que seguiu activament el nostre blog, setmanalment anirem fent entrades i us publicarem moltes notícies i sorpreses, així les famílies estareu al dia de tot el que anem fent a l'escola.

Fins la setmana que ve!
Una abraçada GRAN d'ELEFANT!!

BON ESTIU !!!! 22.06.21

  Avui hem celebrat el final del curs amb un bon esmorzar, les danses i molta emoció! Ara que arriben les vacances amb el sol, la platja, la...